Casemanagement

Externe re-integratie

WorkAdvice ondersteunt en adviseert partijen bij verzuim- en re-integratievraagstukken. Omdat verzuim en re-integratie steeds complexer worden, is deskundig advies vaak noodzakelijk om de schadelast te voorkomen of te beperken. Binnen het re-integratieproces wordt van werkgever en werknemer veel verwacht op het gebied van inspanningen, wettelijke eisen en het vastleggen van informatie. Workadvice ondersteunt u als werkgever en uw medewerker(s) binnen de re-integratiebegeleiding en de wettelijke kaders die hierop van toepassing zijn. Voor de volgende zaken kunt u op onze steun rekenen:

  • Het begeleiden van uw medewerker in het verzuim- en re-integratietraject;
  • Adviseren van werkgever en leidinggevende in het verzuim- en re-integratietraject;
  • Gericht adviseren en ondersteunen bij het opmaken van de vereiste documenten. Hierbij kunt u denken aan het plan van aanpak, evaluaties op het plan van aanpak, de eerstejaarsevaluatie, het aanvragen en bewaken van een deskundigenoordeel en het ondersteunen of begeleiden bij de WIA-aanvraag;
  • Het onderhouden van contacten en maken van afspraken met de bij de re-integratie betrokken personen zoals de bedrijfsarts.

Als casemanager verzuim onderhoudt WorkAdvice contacten met de medewerker, bedrijfsarts, de arbeidsdeskundige en de adviseur spoor 2. We evalueren de afspraken die gemaakt zijn en stellen deze bij als dat nodig is. We zorgen voor de juiste dossieropbouw en hebben daar periodiek contact over met de leidinggevende. Daarnaast voorzien we u van advies, gevraagd en ongevraagd.

Contactgegevens

WorkAdvice
Udenhoutseweg 8
5056 PE Berkel-Enschot

+31 6 40 62 47 71
info@workadvice.nl

BTW: NL001780687B36
KvK: 74352113

Googlemaps