WorkAdvice

Wat doen we?

Workadvice is een re-integratiebedrijf dat werkgever en werknemer ondersteunt in het 1ste, 2de  en 3de spoor, outplacement, arbeidsdeskundige dienstverlening en allerlei verzuimvraagstukken, waaronder casemanagement.

Het re-integratiebureau ondersteunt de werkgever bij het re-integratieproces inclusief het nakomen van wettelijke verplichtingen. De adviseur begeleidt de werknemer in het 2de spoor externe re-integratietraject en onderbouwt het traject middels persoonlijke begeleiding, sollicitatietrainingen of cursussen die aansluiten op uw situatie en vaardigheden, zodat kansen op de arbeidsmarkt worden vergroot.
Image

Wie zijn we?

Workadvice ondersteunt op het gebied van verzuim, arbeidsdeskundige dienstverlening, re-integratie en outplacement. Daarbij gaat de begeleiding uit van het gedachtegoed “niets zal werken tenzij jij het doet”. Op basis van ruime ervaring zijn wij in staat om zowel werkgever als werknemer te ondersteunen op het gebied van verzuim- en re-integratieactiviteiten, waarbij arbeidsmogelijkheden centraal staan. Workadvice is gericht op een persoonlijke werkwijze met als doelstelling een juiste oplossing te realiseren voor alle betrokken partijen.

Adviseur / arbeidsdeskundige

Camille Nouwens

Camille Nouwens is oprichter van Workadvice, een onafhankelijk adviesbureau. Hij heeft in de afgelopen jaren ruime kennis en ervaring opgedaan in de advisering aan bedrijven omtrent aspecten die met verzuim en re-integratie te maken hebben. Als adviseur 2de spoor/outplacement, arbeidsdeskundige en casemanager heeft hij ruime ervaring binnen de re-integratie- en verzuimbegeleiding en arbeidsdeskundige dienstverlening.

+31 6 40 62 47 71

info@workadvice.nl

Hij is jarenlang werkzaam geweest binnen een re-integratiebureau als 2de spooradviseur en als arbeidsdeskundige. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij een detacheringsbureau als consulent. Camille heeft de stap gemaakt om als zelfstandig adviseur 2de spoor- en arbeidsdeskundige zijn weg te vervolgen. Dit doet hij altijd vanuit de visie van Workadvice “niets zal werken tenzij jij het doet”. Belangrijke drijfveren in de samenwerking met werkgevers en hun werknemers als gesprekspartner en adviseur zijn: persoonlijk contact, oprechtheid, korte lijnen, resultaatgericht, het gezamenlijk zoeken naar oplossingen en het bieden van maatwerk.

Contactgegevens

WorkAdvice
Udenhoutseweg 8
5056 PE Berkel-Enschot

+31 6 40 62 47 71
info@workadvice.nl

BTW: NL001780687B36
KvK: 74352113

Googlemaps